Επιστροφές & Αλλαγές

Προϊόντα που αγοράστηκαν από το www.kidilyz.gr μπορούν να επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, στην περίπτωση που είναι προβληματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε, ή που δεν σας ικανοποίησαν.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στη συσκευασία στην οποία τα παραλάβατε και να συνοδεύονται με την απόδειξη σε άριστη κατάσταση. Για λόγους υγιεινής, δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε εσώρουχα, κάλτσες και καλσόν.

Η πρώτη αλλαγή για την Ελλάδα είναι δωρεάν.

Οι αλλαγές – επιστροφές για Κύπρο κοστίζουν 10€.

Προκειμένου να επιστρέψετε τα προϊόντα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη kidilyz στο τηλέφωνο που αναγράφεται στη σελίδα “Επικοινωνία”. Κατά περίπτωση θα γίνεται:

Προβληματικά προϊόντα: Θα αντικαταστήσουμε τα προϊόντα σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Δεν ικανοποιηθήκατε: Ο όρος δεν ισχύει για προϊόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία από εσάς. Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, με όλα τα νόμιμα παραστατικά, θα σας γίνει πίστωση των χρημάτων σας εξ’ ολοκλήρου.

Ακύρωση παραγγελίας: Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.

Αποζημίωση Επιστροφών: Όταν το προϊόν επιστρέφεται στην Εξυπηρέτηση Πελατών το κόστος της παραγγελίας θα καταβληθεί στον ίδιο λογαριασμό ή στην ίδια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με την οποία πραγματοποιήσατε την εξόφληση της παραγγελίας σας. Η αξία της επιστροφής θα είναι η ίδια με το κόστος της παραγγελίας που καταβάλετε.

Επιστροφή χρημάτων: Οφείλουμε να επιστρέψουμε εξ’ ολοκλήρου τα χρήματά σας (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής για την αγορά σας) σε περίπτωση ακύρωσης ή επιστροφής της παραγγελίας σας, εντός 14 ημερών από την ημέρα υποβολής της αίτησής σας. Τα έξοδα για την επιστροφή των προϊόντων στο κατάστημα, επιβαρύνουν εσάς.

Το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει την αποστολή παραγγελιών σε πελάτες οι οποίοι έχουν αρνηθεί να παραλάβουν προηγούμενές τους παραγγελίες, χωρίς καμία αιτία ή/και ειδοποίηση.

Μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας μέσω της BoxNow.

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας μέσω BoxNow και επιθυμείτε να την επιστρέψετε, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που λάβατε κατά την επικοινωνία της παράδοσης για να την επιστρέψετε δωρεάν.

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας με κάποια άλλη μέθοδο ή επιθυμείτε να στείλετε τη συσκευή σας στο σέρβις μας, μπορείτε να βρείτε την κοντινότερη θυρίδα δίπλα σας και να ολοκληρώστε την αποστολή προς εμάς εύκολα και γρήγορα. Κάντε κλικ εδώ.